Nieuws

admin
15:52 | 15-04-2020

Park Hooglede is bijna klaar!!

Park Hooglede in Vlaardingen is bijna gerealiseerd. Nog deze zomer start de verkoop van fase 10 en daarmee is de wijk met in totaal circa 225 nieuwbouw woningen helemaal klaar. Er is een grote diversiteit aan huizen en appartementen, alle met de kenmerkende, klassieke architectuur.

In fase 10 worden 27 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypen. Zoals het riante woningtype Kastanje, al eerder gerealiseerd als rijwoning, komt nu terug als twee-onder-een-kap- of drie-onder-een-kapwoning. Maar ook de aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoningen Esdoorn en Vleugelnoot met variatie in de dakkappen. En niet te vergeten de markante vrijstaande villa Amberboom!

Alle typen zijn al gebouwd en (bijna) bewoond in Park Hooglede. Maak daarom een wandeling door de wijk zodat je een goed beeld krijgt van de woningen en de fraaie architectuur die is toegepast. Want het is prachtig wonen in Park Hooglede! 

Inmiddels is de website bijgewerkt met nieuwe informatie over deze fase en zijn de nieuwe woningtypen toegevoegd aan het woningaanbod.

Naar welk woningtype gaat jouw voorkeur?
Om je een idee te geven van de woningtypen, plattegronden, specifieke kenmerken en een prijsindicatie, verwijzen wij je naar de pagina woningaanbod.

Via bovenstaande link ga je naar de site waar je je belangstelling kunt bevestigen en je voorlopige voorkeur voor één of meerdere woningtypen kunt aangeven. Wij registreren je voorkeur en houden je op de hoogte over de planning én de start verkoop.

Start verkoop
De procedure t.b.v. de bestemmingsplanwijziging is definitief afgerond. De komende tijd zetten we de laatste puntjes op de i voor wat betreft de verkoopvoorbereiding. Want wij verwachten in juni 2020 de verkoop te starten van deze laatste fase. Zodra de datum definitief is ontvang je van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure en de online inschrijving.


Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met Makelaardij Thuis, het verkoopteam staat je graag te woord met advies en informatie.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Makelaardij Thuis
Korte Hoogstraat  33a
3131 BJ  VLAARDINGEN
0104743771
info@makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis
Ligging van het project