Nieuws

admin
11:48 | 29-05-2020

Online verkoop fase 10 start op 2 juni a.s.!

Goed nieuws! Dinsdag 2 juni a.s. is het zover, dan start de online verkoop van Park Hooglede fase 10. Je ontvangt 2 juni aan het einde van de middag de nieuwsbrief met daarin de link naar de digitale brochure, verkoopdocumentatie en de uitleg over de online inschrijfprocedure.

De inschrijfperiode sluit op dinsdag 9 juni om 12.00 uur. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft, als het maar voor 9 juni is!Meet & Greet
In verband met Corona en de RIVM maatregelen is het niet mogelijk om, zoals te doen gebruikelijk, een bijeenkomst te organiseren in Vlaardingen. Maar natuurlijk willen wij je graag informeren over het project en de woningen en je de gelegenheid geven vragen te stellen. Daarom hebben wij op donderdag 4 juni a.s. vanaf 17.00 uur een online meet & greet georganiseerd. Meer informatie en de link naar dit online evenement ontvang je op donderdag 4 juni.

Je laatste kans in Park Hooglede
Park Hooglede in Vlaardingen is bijna gerealiseerd. In fase 10 worden 27 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypen. Zoals het riante woningtype Kastanje, al eerder gerealiseerd als rijwoning, komt nu terug als twee-onder-een-kap- of drie-onder-een-kapwoning. Maar ook de aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoningen Esdoorn en Vleugelnoot met variatie in de dakkappen. En niet te vergeten de markante vrijstaande villa Amberboom!

Alle typen zijn al gebouwd en (bijna) bewoond in Park Hooglede. Maak daarom een wandeling door de wijk zodat je een goed beeld krijgt van de woningen en de fraaie architectuur die is toegepast. Want het is prachtig wonen in Park Hooglede!Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met Makelaardij Thuis, het verkoopteam staat je graag te woord met advies en informatie.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling
Ligging van het project