Nieuws

admin
16:41 | 02-06-2020

De verkoop van fase 10 is gestart.

Vandaag, 2 juni start de verkoop van fase 10 Park Hooglede! Vanaf nu kun je je inschrijven voor een woning in dit project.

Op de website vind je hiervoor ook de verkoopdocumentatie.

De inschrijftermijn eindigt dinsdag 9 juni om 12.00 uur. Vervolgens vindt de toewijzing plaats. Indien voor woningtype(n) en/of bouwnummer(s) veel inschrijvingen zijn, hebben wij notariskantoor Westland Partners gevraagd voor deze woningtype(n)/bouwnummer(s) een loting te verrichten.

Als er een woning aan je toegewezen wordt, dan neemt de makelaar uiterlijk 11 juni contact op om een gesprek in te plannen. Park Hooglede fase 10 telt 27 woningen, het zou dus kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst en wordt hierover via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Meet & Greet
In verband met Corona en de RIVM maatregelen is het niet mogelijk om, zoals te doen gebruikelijk, een bijeenkomst te organiseren in Vlaardingen. Maar natuurlijk willen wij je graag informeren over het project en de woningen en je de gelegenheid geven vragen te stellen.

Daarom hebben wij op donderdag 4 juni a.s. vanaf 17.00 uur een online meet & greet georganiseerd.

  Deelnemen & Greet »  


Hoe Park Hooglede fase 10 gaat worden kun je zien in de digitale brochure door te klikken op deze link. Heel veel kijkplezier!

Want het is je laatste kans in Park Hooglede!
In fase 10 worden 27 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypen. Zoals het riante woningtype Kastanje, al eerder gerealiseerd als rijwoning, komt nu terug als twee-onder-een-kap- of drie-onder-een-kapwoning. Maar ook de aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoningen Esdoorn en Vleugelnoot met variatie in de dakkappen. En niet te vergeten de markante vrijstaande villa Amberboom!

Alle typen zijn al gebouwd en (bijna) bewoond in Park Hooglede. Maak daarom een wandeling door de wijk zodat je een goed beeld krijgt van de woningen en de fraaie architectuur die is toegepast. Want het is prachtig wonen in Park Hooglede!Vragen?
Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met Makelaardij Thuis.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling
Ligging van het project