Nieuws

12:49 | 16-11-2017

Volgende fase Park Hooglede in verkoop

Fase 8b met 21 woningen is in verkoop. Vanwege de overschrijving in fase 8a, hebben wij de reservekandidaten voorrang gegeven bij inschrijving. Inmiddels hebben zij hun keuzes bekend gemaakt en zijn er nog een aantal mooie woningen beschikbaar.

Brochure
Er staat een digitaal magazine voor u klaar waarin u alles kunt lezen over de drie verschillende woningtypen, alle hotspots in de woonomgeving, de afwerking van keuken en sanitair. Ook leest u er alles over het kopen van een comfortabele nieuwbouwwoning. Laat u inspireren en bekijk het magazine!

Prijslijst, technische omschrijving en meer..
Alle informatie over de woningplattegronden, de prijzen, de technische omschrijving, de keuzemogelijkheden etc. vindt u onder het Woningaanbod
Neemt u rustig de tijd om alles door te nemen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen als u zich in gaat schrijven op de woning(en) van uw voorkeur.

Inschrijven voor een woning?
U kunt zich vanaf nú tot en met 27 november 12.00 uur inschrijven voor de woning(en) van uw voorkeur.  

Om een persoonlijke inschrijflink te ontvangen, registreert u zichzelf eerst  als belangstellende. Vervolgens ontvangt u een nieuwsbrief met link in uw mailbox waarmee u het inschrijfproces kunt volgen.

Meer weten?
Als u vragen heeft kunt u bellen met Makelaardij Thuis. Zij weten alles over het wonen in Park Hooglede!

 

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Makelaardij Thuis
Westhavenkade  14
3131 AB  VLAARDINGEN
0104743771
info@makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis
Ligging van het project