Nieuws

janetfutselaar
17:47 | 04-06-2018

Deelplan 9, duurzaam en toekomstbestendig

Een toekomst van gasloos stoken én koken
Energietransitie, verduurzaming, gasloos, zonnepanelen, warmtepompen, vermindering CO2 uitstoot en nog meer van dit soort termen zijn dagelijks onderwerp van gesprek in het nieuws. Kort samengevat komt dit onder andere neer op een nieuwe vorm van wonen waarin we overgaan naar gasloos stoken én koken.

Deelplan 9, toekomstbestendig wonen
Het team van Park Hooglede hecht veel waarde aan verduurzaming van de leefomgeving en speelt graag in op de toenemende vraag naar toekomstbestendig wonen. Wij hebben daarom besloten dat we de 16 twee-onder-een kapwoningen verder gaan verduurzamen. Alle woningen zullen in basis worden voorzien van een warmte-koudeopslag (WKO installatie genoemd) in combinatie met zonnepanelen en uitbreiding van de vloerverwarming. Dit betekent gasloos stoken én koken en heeft als voordeel een schoon, veilig aangenaam en constant binnenklimaat.

Verkoop
Er wordt hard gewerkt aan de verduurzaming van deelplan 9. De verkoop gaat naar verwachting in het najaar van 2018 van start. Een en ander hangt tevens samen met het moment waarop wij de onherroepelijke omgevingsvergunning verwachten.

Bouwactiviteiten op de locatie
Mocht u binnenkort rondrijden in de wijk en bouwwerkzaamheden zien op de locatie waar de 16 twee-onder-een kapwoningen van deelplan 9 komen, dan klopt dat.
Binnenkort start de bouw van de 10 woningen van een eerdere fase en er is besloten om deelplan 9 gelijk mee te nemen in de bouwstroom. Dus op het moment dat wij van start gaan met de verkoop kunnen wij u gelijk vertellen wat de verwachte opleverdatum is.

Als u interesse heeft en graag op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van deelplan 9, registreert u zich dan alvast als belangstellende!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Makelaardij Thuis
Westhavenkade  14
3131 AB  VLAARDINGEN
0104743771
info@makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis
Ligging van het project