… aan het woord

Familie van Erven
Omwonende

Familie van Erven
Omwonende

Jozef en Gon Hendriks
Omwonende

Familie Sluijter
Omwonende

Interview familie van Erven

WE VIELEN ALS EEN BLOK VOOR HET GROTE, ZONNIGE TERRAS

Enkele weken geleden kochten Martin van Erven (62) en zijn geliefde echtgenote Sibylle (58) een schitterend appartement in Park Hoog Lede II. Dat ze uiteindelijk voor dit appartement overstag gingen, mag best bijzonder genoemd worden, want ze lieten er hun droomhuis voor achter. Enthousiast vertelt Martin.

"We wonen in een schitterende tweekapper in de wijk Ketel van Schiedam-Noord. Helemaal naar onze zin, maar echt te groot en het onderhoud ging ons ook tegenstaan. Hoe vind je een huis dat minstens zo veel pluspunten heeft? Het was behoorlijk zoeken in 'groot' Rotterdam."

Dit is precies wat we zochten

"We lieten ons licht schijnen op diverse nieuwbouwplannen en ook in de bestaande bouw hebben we enkele appartementen bekeken. Er was steeds iets waardoor het net niet perfect was. Toen Park Hoog Lede op ons pad kwam, wisten we het gelijk. Dit is het! 110 m² is precies groot genoeg voor ons tweeën én het grote terras ligt perfect op de zon. Daarbij genieten we hier blijvend van een schitterend uitzicht op Broekpolder. Er wordt niets meer voor gebouwd."

Dicht bij natuur en winkels

Ook Park Hoog Lede spreekt het stel erg aan. "Ja, de opzet is lekker royaal en je woont hier heel dicht bij de vrije natuur. Daarbij ligt winkelcentrum De Loper - hoe toepasselijk - op loopafstand."

Luxe én energieneutraal!

Martin is bijzonder te spreken over het afwerkingsniveau. "Dat is echt heel luxe! Er is vloerverwarming, vloerkoeling, een warmte-terugwin-systeem, driedubbele beglazing en er liggen zonnepanelen op het dak. Energieneutraal dus. De keuken, die standaard in het appartement zit, is netjes. Wij houden van aparte, mooie dingen. Dus gaan we lekker bij de keukenspeciaalzaken rondstruinen. Onze ervaring is dat je het best keukens buiten de randstad kunt vinden."

Nu is het nog even wachten tot de bouw start en dan kunnen ze uitkijken naar een geweldige, nieuwe woonervaring. De familie Van Erven kijkt ernaar uit en wij wensen ze veel woonplezier!

Deel dit interview:

Interview familie Sluijter

WIJ KIEZEN VOOR GEMAK!

Richard en Marijan Sluijter hebben een grote eengezinswoning. Ze kochten het ooit nieuw. Al 30 jaar wonen ze er met veel plezier. Nu de kinderen de deur uit zijn, wordt het huis te groot. Een gelijkvloers appartement, zou dat niet fijn zijn? Vanuit deze gedachte begon de zoektocht die eindigde in Park Hoog Lede. Tussen zijn drukke werk door maakt Richard even tijd om te vertellen over hun aankoop.

"We hadden Park Hoog Lede al een tijdje in het vizier, maar toen het eerste appartementengebouw in verkoop kwam, twijfelden we nog te veel. Toen we eenmaal ‘ja’ zeiden tegen elkaar was net het laatste appartement verkocht. Gelukkig komt er een tweede gebouw. Hier vonden we ons droomappartement van 120 m² op de 1e verdieping."

Familie Sluijter

Een plek met een heel bijzondere betekenis

"Het leuke is dat mijn vrouw één van de eerste kinderen is die geboren werd in het ziekenhuis dat hier ooit stond. Ook onze beide kinderen kwamen er ter wereld. Voor ons heeft deze plek dus een heel bijzonere betekenis."

Als we vrij zijn, zijn we nu ook echt vrij

"We hebben een automobielbedrijf waar mijn vrouw en ik allebei heel druk mee zijn. Ik zie al helemaal voor me hoe ons leven straks zal zijn. Als we vrij zijn, zijn we echt vrij. Puur genieten en niet meer klussen of een tuin onderhouden. Daarbij is vooral het gemak van traploos wonen is een heel rooskleurig toekomstbeeld."

Bewust nieuwbouw

Richard en Marijan kozen bewust voor nieuwbouw. We wilden nog één keer alles nieuw en goed doen. Helemaal naar onze smaak! We hebben de keuken inmiddels al uitgezocht. Het paste even in ons drukke werkschema, dus deze klus hebben we gelijk maar geregeld."

Zoals het er nu naar uitziet krijgt het Vlaardingse stel eind 2017, begin 2018 de sleutel van hun nieuwe appartement. Ze kunnen niet wachten.

Deel dit interview:
Top
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Makelaardij Thuis
Westhavenkade  14
3131 AB  VLAARDINGEN
0104743771
info@makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis
Ligging van het project