Nieuw woningaanbod in Park Hoog Lede Vlaardingen

De ontwikkeling van Park Hooglede met in totaal zo’n circa 225 nieuwbouw woningen is hierin een belangrijke stap. Met de grote variatie aan woningsoorten, zoals vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen en royale appartementen. Is het een plek waar iedereen zich thuis zal voelen. De klassieke architectuur, de hoge kwaliteit van het openbare gebied en het vele groen geven Park Hooglede allure en uitstraling. Park Hooglede roept een aangename sfeer op en biedt u een unieke kans te wonen op deze fraaie locatie dichtbij natuur en centrum.

Nabij de Vlaardingse Vaart en Broekpolder verrijst de woonwijk Park Hooglede. De nieuwe wijk kenmerkt zich door klassieke architectuur van Van Egmond Totaalarchitectuur. De gevels zijn verrijkt met erkers, luifels en ruime dakoverstekken. De wijk is ruim van opzet, omgeven door groen en water waardoor het een heerlijke plek is om te wonen en te recreëren. Een fijne plek om kinderen op te laten groeien.

Inmiddels is bijna de helft van de wijk gebouwd en bewoond. In het vierde kwartaal van 2016 is gestart met de bouw van het tweede appartementengebouw.

Gebiedskaart Park Hoog lede

Gebiedskaart Hoog Park Lede; Bekijk het aanbod per deelgied door op een deelgebied te klikken.

Deelplan 8b - In verkoop

Deelplan 8b

Deze fase bestaat uit 21 woningen; comfortabele rijwoningen van 5.70 breed, bijzondere (hoek)woningen met een torengevel van 6.00 meter breed en mooie herenhuizen van maar liefst 7.30 meter breed.

Interesse?

Laat u inspireren! Het digitale magazine staat voor u klaar en vertelt u alles over de drie woningtypen. Interesse? Bekijk het beschikbare woningaanbod en schrijf u in als belangstellende. Of neem rechtstreeks contact op met de makelaar.
Top
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Makelaardij Thuis
Westhavenkade  14
3131 AB  VLAARDINGEN
0104743771
info@makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis
Ligging van het project