Verrassend (vt)wonen
  • Pure Basic
  • True Romance
  • New Classic
In welke woonstijl voel jij je thuis?
Pure Basic
True Romance
New Classic

Stijl 1 - pure basic X

Pure basic heeft veel karakter door de combinatie van eenvoud en kwaliteit. Vergrijsde kleuren en stoere, eerlijke materialen - zoals hout, glas, cement en metaal - mixen moeiteloos met pure stoffen als wol, linnen en grove katoen. In deze basis komen je industriële vondsten, vintage en grote basic meubels heel mooi tot hun recht.

Stijl 1 - Pure Basic

Pure basic twist

Instant sfeer creëren in een nieuwbouwhuis? Kies voor de muur een behang met oude stenen-, beton- of sloophoutprint. Dat geeft een heel authentiek gevoel.

Pure Basic twist

Stijl 2 - true romance X

De true romance-stijl geeft je huis Parijse elegantie, door invloeden uit de jaren vijftig en het Verre Oosten te mixen met een vleugje rococo. Licht vergrijsde pastellen worden gecombineerd met witgewassen en naturel houtsoorten en zachte geweven en gebreide stoffen. De perfecte aanvulling op ronde meubelvormen en brocante schatten.

Stijl 2 - True Romance

True romance twist

Hou je van het kleurpalet van true romance, maar wil je voorkomen dat het te zoet wordt? Ga voor een niet te groot, luchtig item met een stevige kleur. Bijvoorbeeld een zwart bureautje of donkere stalen kruk. Dat geeft net even een stoer randje en verrassend effect.

True Romance twist

Stijl 3 - new classic X

In de new classic stijl krijgt de klassieke look een eigentijds jasje met magische kleuren: donker, diep en puur. Het is een spannende combinatie van klassieke meubels en eigentijdse designstukken die zijn aangevuld met donkere houtsoorten, staal, geleefd leer en gecapitonneerde stoffen van bijvoorbeeld grove wol en zacht fluweel.

Stijl 3 - New Classic

New classic twist

Niet alleen wit laat een ruimte groter lijken. Juist door te kiezen voor een diepe (warme) kleur en deze consequent door te voeren in bijvoorbeeld de kast, bank en accessoires creëer je diepte, verbind je alles en maak je de ruimte optisch groter. Bij deze stijl geldt vooral: werk met een paar grote items en... durf!

New Classic twist
»

Hoofdredacteur

Carlein Kieboom

Verrassend (vt)wonen
Je bent op zoek naar een nieuw huis; leuk, maar ook spannend! Want hoe zorg je ervoor dat de binnenkant van je nieuwe woning minstens zo mooi wordt als de buitenkant?
Lees meer

X

Om je een beetje op weg te helpen, heeft vtwonen speciaal voor jou het vtwonen-inrichtingspakket samengesteld. Het inrichten van je droomhuis begint immers bij de basis. Zijn je vloeren, muurkleuren en keukenblad- en fronten mooi op elkaar afgestemd? Dan heb je direct een huis waarmee je alle kanten op kunt. In het vtwonen-inrichtingspakket vind je daarom vloeren, plinten, basiskleuren voor op de muur, accentkleuren en fronten voor de keukenkastjes en keukenbladen. Alle onderdelen hebben uiteraard die typische vtwonen look & feel, voor een basis met een twist..

Om het nóg makkelijker en leuker te maken, laten we je hier alvast drie woonstijlen zien die je kunt samenstellen met onderdelen uit het pakket: pure basic, true romance en new classic. Zo zie je in één oogopslag met welke combinaties van vloeren, keukenfronten- en bladen en muurkleuren je een bepaalde stijl kunt creëren. Wij hebben het inrichtingspakket met zorg en liefde samengesteld, jíj bepaalt de perfecte mix & match. En het mooiste is; waar je uiteindelijk ook voor gaat, alles wat je kiest zal bij elkaar passen. Zo maak je in de vtwonen-stijl een geheel eigen basis voor je huis. Hieraan hoef je alleen nog je persoonlijke favorieten toe te voegen: zoals die grote eettafel voor etentjes met vrienden of die fijne bank waar je samen languit op kunt liggen...

Op vtwonen.nl vind je volop inspiratie en binnenkijkers die je op ideeën kunnen brengen om van je huis een 'thuis' te maken.

Veel plezier!

De voordelen van een inrichtingspakket

  • Direct kunnen wonen
  • Niet meer klussen
  • Een pakket kan worden meegefinancierd*
  • Samengesteld door de topstylisten van vtwonen
  • Vele keuzemogelijkheden, creëert u uw eigen thuis
  • Duidelijkheid over de kosten

*Hangt af van uw persoonlijke situatie

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling
Ligging van het project