Nieuwbouw project Park Hooglede

Na de Tweede Wereldoorlog verandert Vlaardingen van vissersdorp tot industriestad. Het inwonersaantal is explosief gestegen naar 71.000. De bedrijvigheid en handelsgeest van weleer is tegenwoordig nog steeds in Vlaardingen te vinden. Met behoud van historie kijkt de gemeente vóóruit. Zo zorgt de gemeente met het Actieplan Wonen dat Vlaardingen ook in de toekomst een prachtige plek is om te wonen. Voor alle groepen bewoners.

Grote diversiteit aan huizen bij Park Hooglede

Met in het westen de Broekpolder en in de directe omgeving winkelcentrum de Loper en het centrum van Vlaardingen biedt Park Hooglede het beste uit twee werelden. De rust van de natuur en de bedrijvigheid van de stad. In Park Hooglede komen in totaal circa 225 nieuwbouw woningen met een klassieke architectuur. Er is een grote diversiteit aan woningen: vrijstaande villa's, twee-onder-een-kapwoningen en diverse eengezinswoningen.

Alle huizen hebben een royale tuin, balkon of terras. Daarnaast heeft ieder woningtype eigen unieke kenmerken en zijn er vele opties mogelijk. Park Hooglede is voor jong en oud een heerlijke plek om te wonen en te verblijven.

Gevarieerde nieuwbouw woningen direct aan de Vlaardingse Vaart

Voor Vlaardingers is het water altijd van levensbelang geweest. Dat zie je terug in Park Hooglede met een duidelijke oriëntatie op de Vlaardingse Vaart. Zo staan een deel van de koopwoningen en de twee appartementengebouwen direct aan het water. De appartementen hebben een prachtig uitzicht over de vaart. De creatie van nieuwe waterpartijen en de glooiende oevers geven een speels karakter aan het waterrijke gebied. Bovendien zorgen het parkkarakter en de groene erfafscheidingen voor optimale privacy. Wonen aan het water krijgt zo een geheel nieuwe dimensie.

Openbare ruimte Park Hooglede

Kenmerkend voor dit nieuwbouwproject in Vlaardingen is de aandacht voor het openbare gebied in combinatie met het bestaande groen rondom de nieuwbouwwijk. Park Hooglede krijgt een open en vriendelijk karakter. De landschapsarchitect heeft met veel aandacht voor flora en fauna een aantal bestaande elementen behouden en aangevuld met hoogwaardig gevarieerd groen. Op diverse belangrijke plekken in de wijk komen bomenrijen, waardoor een rijk en volwassen aanbod ontstaat. Ook zijn de zeldzame varens behouden, die al op het terrein groeiden. De varens zijn binnen het gebied verplaatst en doen het nu beter dan ooit.

Heeft u interesse in wonen in Park Hooglede? Schrijf u dan snel in!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Makelaardij Thuis
Westhavenkade  14
3131 AB  VLAARDINGEN
0104743771
info@makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis
Ligging van het project