Voor kinderen!

Speelkasteel Holy

De nieuwe speelplaats met de naam Speelkasteel Holy staat op het archeologisch monument (de plek van het voormalige mottekasteel Holy) naast Park Hooglede. Het Speelkasteel maakt deel uit van de openbare ruimte en is een belangrijke voorziening voor de kinderen in de directe omgeving waaronder Park Hooglede. Sinds april 2013 is Speelkasteel Holy klaar en kun je hier heerlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Sporten

In Holy en de Broekpolder kun je volop sporten en lid worden van een vereniging, van tennis tot hockey, van paardrijden tot voetbal. Tegenover Park Hooglede ligt sportvereniging de Polderpoort waar je vele indoor en outdoor sporten kunt beoefenen en ook kinderfeestjes kunt geven.

De Broekpolder

De Broekpolder is het vierde, groengouden, klaverblad van Vlaardingen. Hier kun je wandelen, fietsen, spelen, paardrijden en watersporten. Verder vind je hier allerlei sportverenigingen en de scouting. Vanuit de Broekpolder kun je de rest van het Midden-Delfland gebied verkennen. Het gebied is volop in ontwikkeling. In 2012 is een deel van de begroeiing omgevormd tot De Ruigte: een natuurkerngebied met open plekken, ruimte voor water, een gevarieerde begroeiing en een kudde Schotse Hooglanders. De Ruigte ligt aangrenzend aan het Klauterwoud dat ook in 2012 is opgeleverd: een plek voor kinderen om avontuurlijk buiten te spelen in de natuur.

Klauterwoud klaar: één grote stoere speeltuin!

Het Klauterwoud in de Broekpolder is een speelplek voor kinderen ligt te wachten op vele uren speelplezier. Het Klauterwoud is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang, superleuk en avontuurlijk. Op het terrein van maar liefst 38 voetbalvelden groot, kunnen kinderen helemaal uit hun bol gaan.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Makelaardij Thuis
Korte Hoogstraat  33a
3131 BJ  VLAARDINGEN
0104743771
info@makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis
Ligging van het project